Γιατί Εμάς;

 

Με όπλα μας την 25ετή εμπειρία μας, τις σπουδές και τον επαγγελματισμό μας, εκφράζουμε μέσα από τις φωτογραφίες μας το σοβαρό πάθος για την φωτογραφική τέχνη.

Ως δεύτερη γενιά φωτογράφων έχουμε τις βάσεις για να πορευτούμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα σε όλες τις διαφορετικές μορφές της φωτογραφικής τέχνης σε διάφορους τομείς, όπως  Φωτορεπορτάζ, Γάμος, Βάπτιση, Εκδηλώσεις, Ορκωμοσίες, Επεξεργασία εικόνας.

Πάνω απ΄ όλα, έχουμε τα Χαμόγελά σας !!!

 

Δημήτρης Κωνσταντινίδης

Δημήτρης Κωνσταντινίδης

Φωτορεπόρτερ

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης γεννήθηκε στις 24/07/1967 στην Αθήνα.
Ακολουθώντας τα βήματα των γονιών του, γνωστών  καλλιτεχνών  φωτογράφων της πόλης των Αθηνών, από το 1985  δραστηριοποιήθηκε και ο ίδιος στο χώρο του φωτορεπορτάζ αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα την οικογενειακή επιχείρηση. Εκτός  από τις δημοσιεύσεις σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο  ασχολείται και με τη φωτογραφία γάμων, κοινωνικών εκδηλώσεων, ορκωμοσιών, απονομών πτυχίων και  διαφήμισης.  Παρακολούθησε σεμινάρια πολλών εταιριών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της φωτογραφίας, σεμινάρια Φωτογραφίας Ε.Κ.Φ.Α. από 1995 έως 2008 (Still Life – Τοπίου – Μόδας – Πορτρέτου), σεμινάρια εκτύπωσης στις εγκαταστάσεις των ΚΟDAK-FUJI-KONICA- DURST και σεμινάρια εφαρμογής τεχνητού φωτισμού  flash και tungsten με καθηγητή τον Στέφανο  Πάσχο. Επιλέγοντας το δρόμο της διαρκούς επιμόρφωσης, καθώς η τεχνολογία εξελίσσει συνεχώς τον κλάδο της φωτογραφίας, μένει συνεχώς ενήμερος και παρακολουθεί συνέδρια και εκθέσεις σε όλο τον κόσμο. Είναι διαπιστευμένος φωτογράφος στα μεγάλα πανεπιστημιακά και εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας (Παν. Αθηνών, Πάντειο Πανεπιστήμιο, Παν. Πειραιά, Τ.Ε.Ι. Αθηνών, Τ.Ε.Ι. Πειραιά). Είναι  ενεργό μέλος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος από το 1988 και συμμετέχει στο Δ.Σ του σωματείου καθώς και ιδρυτικό μέλος του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης & Προστασίας Πνευματικών Δικαιωμάτων Φωτογράφων (ΦΟΙΒΟΣ) από το 1997, όπου τα τελευταία χρόνια μετέχει στο ελεγκτικό συμβούλιο του οργανισμού. Επιπλέον, αποτελεί μέλος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Β.Ε.Α.) από το 1992. Από τον Οκτώβριο του 2013 είναι υπεύθυνος διδασκαλίας στα σεμινάρια φωτογραφίας στη Χ.Α.Ν. Τέλος στα πλαίσια της εθελοντικής του δράσης προσφέρει τις φωτογραφικές του υπηρεσίες στις δραστηριότητες της ΟΜΑΔΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ.  http://omadaaigaiou.gr/el/

fotkondi*gmail.com (+30) 6977235252